En vanlig Tisdag =)

"-Men jenny? jag ville ju känna på honom, hur var han? var han hård?"

"-Ja han var helt hård, men nu är han mer....hal och geggig...."

Lina, jag och kajsa tackar för presenten vi ska ta väl hand om honom ;)



Idag är det tisdsg... vilket innebär *trumvirvel* att det snart FREDAG! hihi
Inte hunnit hända sådär fruktansvärt mycket kul varken idag eller i går måndag... jajo förutom att Kajsa och Emma var här och sjöng lite sing star igår ;)
men men jag tröst köpte en såååå fin klänning igår från Rules By Mary.

Var ute och gick med Lexi idag, chefens rotweiler. Känner mig alltid så liten när jag är ute med henne. Tanterna går omvägar med sina små hundar på stureplan och folk vänder sig om när vi går förbi, hunden typ lika stor som jag haha
Vi lekte i nysnön och det slutade med att jag låg på marken med hunden ovanpå och pussade mig i heeela ansiktet. Charmigt..njeee inte så förtjust i hundpussar.
nej, måste erkänna att det va mysigt att komma hem till min lilla charlie istället.


Vill önska Kajsa lycka till och säga att JAG SAKNAR DIG REDAN! Min pluttis åker i morgon! heeelt crazy kina...5månader!


Vår egen blonda Viggo

162913-28

Pratade precis med Kajsa, och hon var tvungen att påminna mig om min viggo mortensen kopia till bordsherre på nyår! Guuuud va snygg han var! Borde nästan klassas som allmän fara att låta en sådan hunk gå runt på gatorna. Lätta offer (som jag och kajsa) kan komma att fara mycket illa på grund av sånna som honom.
Och tro det eller ej men jag hade honom NÄSTAN på kroken... men självklart va han tvungen att lite generat erkänna att han hade en tjej i norge. *pang* där förstörde han min fina fantasi men men hon va tydligen hyper religös men han va kär iaf.... så han va nog ingen bra kille när jag tänker efter. Kan inte ha någon som tänder på att se en be bordsbön, det känns lixom fel någon stans.
(hoppas inte han läser det är haha)
Nä jag tänkte satsa på en tuffing som jag sagt tidigare så tilltalar superman mig mycket. Kajsa trodde att det kunde bli knivigt att hitta någon som kan flyga och dessutom glider runt i blå/röda trikåer... Men skam den som ger sig!

Tänkte avsluta med att säga att Hidalgo med underbara Viggo går idag på tv4 kl 22.15.
Ögon godis för alla tjejer och killar ni kan ju se och lära...

Mums!


WHY???

162913-27

VARFÖR???? Måste tv göra reality program om "fula" stackars tjejer som ska bli "snygga"?
Vad är fult och vad är snyggt lixom?

Satt och kikade på MTV där man skulle göra om en tjej som heter Lilly till skönhets drottning.... För det första så hade tjejen ingen hållning och hon påstod att hon alltid velat tävla i "miss teen ohio" men fan! tjejen hade aldrig ens gått i ett par stiletter! Nej, det är inte hon på bilden men hon är ett offer dom haft, I think!
Och det värsta av allt! Hon skulle fråga sin stora kärlek i skolan om en dejt... Så hon hade tagit på sig sina säkert snyggaste kläder (dom klär sig INTE snyggt i USA) och han sa ja kanske om jag inte jobbar... eeeh damn va förvånad jag blev! va ju iaf inte ett nej. men så när hon hunnit berätta för alla att hon skulle ut med honom (till o med sin lärare? eeeh) så kom han fram och sa du...jag har en flickvän...hahahahah jo tjena!
Nej jag tyckte det var katastrof att se man får inte utsätta någon för nått sånt, inte i hennes ålder. Visst alla vill småtjejer har någon gång drömt om att vara modell eller barbie. Men någonstans måste det finnas en gräns, ingen är ful men vissa har inte utstrålningen och självförtroendet. Ingen kan göra om dig utan det är bara du som kan ändra på dig själv. Det krävs vilja för att bli någon innom modell världen. Man kan lixom inte klaga över ont i fötterna efter en kvart i ett par höga pumps (vilket hon i tv gjorde) F

Nej skulle kunna sitta o dividera för mig själv i evigheter om det här, blir så trött på alla konsiga program och konstiga människor som ställer upp på att bli förnedrade.
Jag lägger ner nu, jag ska inte se såntdär..

Maneater

162913-26


And when she walks she walks with passion
When she talks, she talks like she can handle it
When she asks for something boy, she means it
Even if you never, ever see it
Everybody get your neck to crack around
All you crazy people c'mon jump around
You doing anything to keep her by your side
Because she says she love you, love you long long time


Maneater
Make you work hard, make you spend all
make you want all of her love
She's a maneater
Make you rob cars, make you cut cards
Make you fall real hard in love
She's a maneater
Make you work hard, make you spend all 
make you want all of her love
She's a maneater
Make you rob cars, make you cut cards
Wish you never ever met her at all.

Ibland kan man inte annat än älska datorer!

162913-24

162913-20

Gjorde ett test på en hemsida vilken kändis man är mest lik. Vet inte vad jag ska säga men kan bara tacka och ta emot, vem vill inte matchas ihop med Petra Nemcova? En tjej som gjort allt jag drömmer om innom modell yrket.

162913-23

162913-23
Från Cascais sommaren -06 (ser ni moi?)


Hallå babes!
Hoppas verkligen att alla har en mycket härligare fredag än mig! Ligger fortfarande hemma och mår skit!
Snön vräker ner, det är svinkallt och jag har sett alla filmer som pappa hyrde till mig i tisdags... så i morse satte jag mig och såg ricki lake...Det handlade om par där tex flickvännen misstänkte sin man för att vara otrogen....med hennes bästa vän! som marcus skulle sagt: Det är lågt!
Jag satt helt förstummad framför programmet inte pga alla som erkännde sin otrohet utan hur fruktansvärt groteska alla amerikanare ser ut! Shit! Alla medverkande måste ha varit 4-5 ggr större än mig om det räcker! Och hur de klär sig ska vi inte ens tala om!
Guuud får se om jag klarar chicago resan i sommar! hihi




In Love

In Love

Vill bara ge alla tjejer ett tips för att undvika olycklig kärlek. Se INTE superman!

"Man ska ha höga krav" säger alla men jag känner väll att jag gått lite över gränsen nu. Brandon...eller ja... Superman har i alla fall stulit mitt hjärta ;)
Ryser bara jag tänker tänker på honom och hans fantastiska kropp Mjau!

Blev lite blandat idag...

162913-20

Då var det tisdag igen då...
Men ska faktiskt spola tillbaka lite ända till torsdag förra veckan! (har ju inte skrivit på länge, vilket beror på att mitt inlägg från i lördags bara försvann!)
men men torsdagen slutade mysigt efter en annars tuff dag med begravningen. Kajsa kom över med två flaskor cahmpagne som vi delade på i min säng sen såg vi en film och somnade. Man sover mycket gott med champagne i blodet men lite svårare att vakna...

Min fredag blev oföskämt lugn, somnade förfärligt tidigt. Vaknade trotts det kl 12.30 på lördagen. Sov för länge helt enkelt. Kl 16 ringde Danne och förklarade att han förväntade sig att jag skulle vara ibowlinghallen i stadshagen kl 18! eeeh stressigt! åt lite middag och kastade mig i duschen. När jag stod klar i hallen med nya stövlar och klännig insåg jag att jag inte skulle hitta dit med t-banan utan beslöt mig för att ringa en taxi.
Var där 18.30 =S
Var faktiskt mycket nöjd med min bowlinginsatts trotts att det var 2år sedan jag spelade sist.

Vid 19 åkte vi hem till daniel och åt lite mat och jag tvingade stackarn att se melodiestivalen hihi kunde ju inte missa måns!!! mjau livsfarlig!
Daniel lärde mig drick som en riktig bromma babe haha ohmy vad onykter jag lyckades bli. Somnade nästan.
Som de flesta redan vet så hade jag lovat att gå på rockklubb... Daniel valde medusa... iiii...!
Ska jag va ärlig så hade jag inte en aning om vad som väntade men trotts att jag kände mig lite skeptisk i början så blev kvällen grymt lyckad! Satt o pratade med några mycket trevliga killar i bordet brevid oss. Såg mig om och insåg att alla drack varsin "stor stark" och där satt jag och smuttade på mina cosmopolitans...
Diskplockaren fick mig att svepa min 2a cosmo och vi intog dansgolvet då min föredetta favvo låt poison spelades! my god va kul vi hade! Danne lyckades till och me övertala mig att släppa ut min fina fläta och rocka loss ordentligt! crazy night!
Blev bjuden på drinkar av bartendern 30+ som också bjöd ut mig haha stackarn blev utan mitt nr.
Det enda jag var riktigt störd på var hur vidrig tjejtoaletten var! + att det bara fanns 1! ni kan ju föreställa er kön! Så jag frågade en vakt efter en till toa så jag kunde pudra näsan hihi, han skickade in mig i köket på personal toan ;) mycket nöjd :P
VAr förundrad över att alla verkligan kunde alla galna låtar på dansgolvet, själv kände jag mig som ett fån när jag aldrig hört en låt som verkade lika poppis som botten anna var i sommras! men men jag spelade med rätt bra ;)

Avslutade kvällen med en promenad genom gamla stan. Vi var verkligen de enda på heeela västelånggatan 03 i söndags morse ;) Vi bestämde oss för att göra snöänglar utanför slottet men det var verkligen snöbrist så vi hamnade i några buskar istället *skratt* hmm... hur lät de haha!

Upptäckte verkligen en ny sida av mig själv haha som daniel sa. För fin för att dricka öl ut ölglas (jag dricker bara öl ut vinglas) men kan rocka loss på dansgolvet på medusa! jajo jag kan nog ha kul överallt bara jag är med rätt folk och på rätt humör och det var jag verkligen! både med rätt folk och på rätt humör!

Tack för en super kul kväll!

Söndagen... gud jag minns inte vad jag gjorde, sov nog mest var helt förstörd!

Så igår haha måndag, mamma hämtade mig på ropsten och sa att jag hade fått brev och att hon öppnat det men inte läst... MORR mamma man öppnar inte andras brev!!! men hon hade blivit så orolig för brevet var från kosovo och märkt " militärbrev" & "tänk på tystnadsplikten" haha mattias söta du lyckades skrämma livet hur min mamma haha! Men tack så jätte mycket för brevet! och godiset! Blev verkligen jätte glad, sött att du tänker på lilla moi!

Idag var det jobb som vanligt, magnus carlsson var inne och handlade med sin pijkvän. Antingen var han super deppad över förlusten i melodifestivalen eller så var han JÄTTTE bakis för tråkigare kan man inte vara! jag som alltid tyckt så bra om dom sedan förra gången vi rockade loss med alcazar på en efterfest. men men

ska sova nu, lyckats gå o bli så otroligt förkyld. Så ont i halsen att jag inte kan prata! Blev tvungen att ställa in en middag med kikki ikväll vilket känns skit trist.
fick brev av brottsofferjouren idag också... får ringa dom i morgon...

sweet dreams!

Alla hjärtans dag..på Cafét

Alla hjärtans dag..på Cafét

Alla hjärtansdag 2007. En kväll full med kärlek och drinkar. I alla fall på sthlms hetaste nattklubb Café opera. (Nej jag har inte fått betalt för att säga det.)
Jag och kajsa begav oss mot stan vid 23.30 igår och anlände till cafét vid 00.15. Jag hade gått hela vägen från östermalm till kungsträdgården och oroat mig för att det inte skulle va nått folk ute! Men ju närmare vi kom ju mer övertygade blev vi pga ljudnivån. Somvanligt var vakterna underbara, killarna i garderoben lika så.
Vi gled in på toaletten för att pudranäsan innan vi entrade caféts underbara bar. Vi valde lilla baren då den stora var överbefolkad. Innan vi hunnit beställa stötte vi ihop med David.P som spelar mycket bra musik på söndagarna och även höll i kläd biten på model challenge. Han bara prata en stund och glömde helt bort att vi varit påväg för att köpa oss en drink, innan vi visste ordet av hade david löst problemt.
Minglade lite och stötte ihop med emelie, jocke, thomas, sara, mikan och en heeelt förkrossad ida. (blivit dumpad dagen innan alla hjärtans dag) ni killar kan verkligen vara svin. Ledsen men var tvungen.
Kajsa lät sig bli uppraggad av en kille i baren och blev bjuden på nästa drink (hon fnissade o sa 1-0 jenny! fråga inte men inofeciellt hade vi en drinktävling. )
Jag va snart ikapp då Jocke ville skåla för gammalt samarbete med vårat uf företag vi hade i gymnasiet.
Jag gick om då han köpte nästa drink också. Vid det här laget var inte jag sådär fruktansvärt nykter. iiiiii!
Sprang ihop med Daniel, nice to see you!
Sen va det någon timme där som jag faktiskt inte minns. Hoppas att jag inte var så pinsam.
Några britter kom fram och pratade med oss:

Britt nr1: HI we are not from sweden...
Jag: I can hear that..
Britt nr1: I have a question, are you guys in swe actully celebrating valentines day like this?
Jag: eeehhh.. Yes!

Vi minglade vidare med David och hans trevliga vänner då en tjock man i 40-50 års ålderna knackar mig på axeln och vill bjuda ungafröken (moi) på ett glas champagne.... ehh in youre dreams maybe...

Gud så alla var generösa på denna kärlekens dag.. nästan värre än löningshelgerna då alla är kung kung kung i baren!

Senare kom nästa nöt fram och frågade mig och kajsa "hej, är det oförskämt att fråga om jag får bjuda er på champagne?"
jag svarade snabbt JA! och vände ryggen till, vet inte men kajsa hade nog fått mersmak och såg lite snopen ut. hihi love you!

Vid 02.45 begav vi oss mot MAX med david o co. Vi stötte ihop med ett gäng killar i kungsan två av dem låg o juckade mot varandra i snön och en snubblade handlöst på isen. Önskar vi haft en filmkamera!
Nästa hinder blev en liten backe där jag höll på att halka ordentligt..höga klackar är inte att rekomendera på vintern!

hm.. avslutar med att säga att vår drink tävling slutade med 5-7 till moi :P Kajsa jag vill önska dig bättre lycka nästa gång mohaha
Hon ringde för övrigt precis och frågade om vi skulle dricka champagne!? 20.15 en torsdagkväll? aja sounds good to me.

puss puss!




Have I told you lately that I love you?

"Dödsfall Gunnar Elmgren

Gunnar Elmgren, journalisten, informatör och motorman, Lidingö, har avlidit i en ålder av 64 år.
Som journalist kom han att arbeta hos de största tidningarna i Sverige, som motorredaktör i Expressen, Svenskan och Teknikens Värld.
Efter många år som motorjournalist bytte han sida och arbetade med public relations för bland annat Renault, Volvo och Mercedes-Benz. 1989 anställdes han som förbundsdirektör i Svenska Bilsportförbundet (SBF) och stannade på denna post i sju år som följdes av uppdrag inom den internationella bilsporten, främst i FIA Historic Motor Sport Commission där han valdes till dess president 1993. Han var också en av grundarna av Racerhistoriska Klubben.
Hans närmaste är hustrun Helen och dottern Victoria samt brodern Ragnar med familj." (från hd.se)


Vill ägna detta inlägg till min vän Victoria och minnet av hennes far Gunnar.

Begravningen eller ska jag kanske säga avskedet skedde idag den 15/2-07
Kyrkan var fullsatt av säkert 250 sörjande.
Jag satt med min mor och några fler av vicis vänner på tredje raden, och ja... stor grät. När vici som en liten ängel skred in i kyrkan till klockorna tillsammans med sin närmaste familj var det som att någon öppnade en kran bakom mina ögon. tårarna sprutade. Det kändes så overkligt att heenes pappa låg där framme. Man hade valt dom mest underbara låtar vilket inte gjorde det hela lättare.
När det var min tur att gå fram till kistan visste jag inte vart jasg skulle ta vägen. Bara efter halva den underbara sermonin hade jag förbrukat ett helt paken näsdukar.

Jag har själv tidigare arbetat med prästen som häll i sermonin så allt blev så personligt. Vi pratade senare om den gång jag var med ut i skolorna på lidingö och raggade konfirmanddeltagare. Han skrattade och sa att det året fick det många anmälningar, fler killar än vanligt.



Minnes stunden hölls på tekniska museét med all rätt då vicis pappa var mycket intresserad av bilar, båtar och tekninken.
Jag minns den gången vici ringde och sa "Jenny klä dig varmt vi ska ut med vår gamla lilla sportbil." sagt och gjort. lite motvilligt satte jag mig i den lilla bilden visci sa att jag inte skulle va rädd...nä nä hon hade haft körkort i 14dar och det fanns inget bälte...nä jag va inte rädd eeeh..

De jag vill att du vici ska veta är att du alltid är välkomen till mig även om vägen kan kännas krokig ibland. För jag finns där, vare sig du vill eller inte!




Love you!


alla hjärtans dag

Hej alla underbara vänner!
Va tvungen att ta bort mitt senaste inlägg om rånet i måndags. Drömmer mardrömmar om det än så kan inte de de varje gång jag loggar in.

Precis kommit hem efter en galen kväll på cafét med kajsa o co. får uppdatera mer sen.

Ville mest bara önska er en uuuunderbar ALLA HJÄRTANS DAG!

love you!

Im going to Paris!

162913-17

Middagsdate - slå ingen för attträffa en prins, om du missar, gå tillbaka till start.

Hade en kund igår som hackade på mitt ordval.. Tills han förklarade att han ville köpa en ridhjälm till sin son pga att han inte ville att han skulle så flatlöss...ehh undra va dom gör på den ridskolan?
Sen passade han även på att varna mig för att gifta mig. "skaffa barn men gift dig inte! ha massa älskare istället" hm... kul o va gift med honom..inte.
tyckte synd om hans fru.

Stressade hem och tog en snabb dusch innan jag skulle möta upp Simon, kajsa, rasmus, frida och hennes vän anna på förhandsvisningen av Dreamgirls.
Efter ca halva filmen började simon sucka över att dom sjöng sååå mycket (o jag håller med) när de va ca 20 min kvar av filmen började Hela publiken sucka haha. Gillar du sång, SE DREAMGIRLS!
Efteråt hamnade vi på La Camera och slog oss ner i stora vipen med varsin ehh...gubbdrink? Jag bytte till en SD mums!

Vaknade i morse av ett sms från simon, hela 30 min före klockan skulle ringa. (Simon, hade du inte varit så gullig så hade du fått smisk!)
Men men hade ju tid att tvätta håret nu så skuttade upp direkt. Va ju tvungen att se pigg o fräch ut på mötet med Up!Models.
Jag hade noga skrivit ut en karta på hitta.se. Började med att jag höll på att åka fel med t-bana (tack gode gud för att jag har dig kajsa) Sen vid slussen följde jag kartan men httade inte min gata. Så jag frågade en gubbe om vägen. Han skade på huvudet men lyste upp när han såg att jag hade en karta och hjälpte vänligt till. Visade sig att jag tagit fel på gatans namn så inte konstigt att jag inte hittade!
Hann iaf i tid till mötet (vilket är väldigt viktigt för en modell hihi)
Skulle bara skriva lite papper men slutade med en provfotograferin för en option (Lärt mig lite modell-ord haha) till oriflame.
Camilla talade även med mig om att hon ville skicka mig EN MÅNAD till PARIS för att gå visningar och träffa utländska argenturer. Ja jo jag kan tänka mig det ;)

Tänk jag är faktiskt en nobodey som helt plötsligt halkat in på ett bananskal o mode världen och håller på att lyckas! MOdellandet är en hobby jag älskar! Men nu har jag inte LITE krav på mig. lyssna på det här:

Jag får inte förändra min hårfärg eller frisyr (inte ens plock öginbrynen)utan att kontakta min argentur.
Det är en modells jobb att vara i perfekt fysisk kondition, inte för stor o inte för smal.
Märker man att ens hy är sämre dagen före ett fotto jobb ska man kontakta argenturen. Måtten ska bara 60 i midjan och 90 över bredaste stället över rumpan. I sverige är man inte så hård med dessa mått men utomlands kan du bli hemskickad om måttet överstiger 91 cm.
Låter galet men är pga att man fottar kläder säsongen innan de kommer ut och kläderna finns därför endast i "provkollektioner" Man anpassar inte kläderna efter modellen utan modellen måste passa i kläderna.
Måste även lära mig att ta all kritik om mitt utseende, påpekar agenten att tex ens mått lr hy inte är bra får man inte ta det personligt. Jämför med en fotbolls spelare som får höra att hans kondition är dålig. Han tar itu med problemet om han är seriöst intresserad annars lägger han av. same for us models.

Inser att det är en tuff värld, men samtidigt så är det något jag verkligen vill göra. Aldrig haft så kul som på visningarna på cafét.

Men men avslutade mötet och ska dit o fottas om 2v igen. Stannade och köpte lunch till marcus o frida o mig på vägen hem. Blev chokladbollar till efterrätt (måste ju tänka på måtten haha)

Kajsa och jag sågs på vägen hem och passade på att hyra en film och ha en film kväll. Det blev american pie, naked mile. Kan rekomendera den varmt om du är sugen på en riktigt rolig film! gud så vi skrattade!

Nä nu ska jag krypa ner under täcket, wanna join me? *skratt*

Love from Jen.

Rock konsert!? moi?

162913-16

Jag är kär!

Tro det eller ej men jag har varit på rock konsert!
Jag o simon va väll lite skeptiska när vi gled in på debaser. Wow jag fattar varför jag aldrig varit där. Lär inte gå tillbaka heller. (erkänner att jag besökt deras uteservering, spanade på snygga rock killar.)
Usch va gammal jag kände mig...kajsa minns du när vi stod längst fram på alla the ark konserter och röjde totalt!? Nu stod vi i mitten o ja... inte röjde totalt. Ingen röjde totalt! inte ens den nya generationen små kids längst fram! De var bättre förr vi visste hur man röjde på konserter vi hihi!

Men guuud killarna i Sunrise avenue bjöd iaf på en underbar konsert. snacka om att bjuda på sig själva!
Trummisen har tydligen ovanligt snuskiga fantasier & runkar jämt.
jag vet också varför alla finnar åker till sthlm nu... Jo för här finns världens vackraste tjejer och alla vill hitta ngn att giftasig med!?
Nog för att min barndomsbästis va halv finne men jag har alltid haft lite svårt för våra grannar i..va blir det... öst? (finnarna helt enkelt) men nu har jag ändrat mig helt killarna lyckades charma mig totalt! Me like!
De fick mig att gilla rock musik och att nästa vilja slita avm ig min fläta o headbanga med!!
Charmiga sångaren va också mycket hockey intresserad så nu vet jag allto m finlands vs. sveriges hockey historia mot varndra.

Ojps måste hoppa i duschen! Lång dag i morgon med jobb, film premiär och fest!
Love you guys!

//Jen.

Monroe

162913-15

Ska gör om i mitt rum så har bland annat köpt mig en heeelt underbar svart/vit bild av världens vackraste Marilyn!
Ska slänga ut min säng (känner mig så ensam i en 180 bred säng) o in med en ny och ett bord o en soffa. Kommer bli super mysigt!

Men men hur har ni haft det idag?
Började med att kränga en GPA speed air för 4798:- i morse så dagskassan va räddad ;)
Chefen hade misslyckats lite med kassan på östermalm så när jag bytte av  honom efter halva dagen hade vi 1100 i kassan..men jag slutade på över 10,000. rätt nöjd...så jag kostade på mig två par acne jeans. ett par vita o ett par svarta. Gick upp en stl för ett ens få på mig byxorna. Sen stod simon U och båda killarna i butiken och hejjade på mig att jag skulle lyckas stänga dom haha guuud så pinsamt det kändes men lyckades få igen dom och alla tyckte att dom satt skit bra, o jag var ju tvungen att lyssna på tre killar ;)
så är rätt nöjd med mina nya byxor hihi. men är samma som med klänningen, jag kan inte gå upp ett gram till!

David min bästa babe va förbi o sa hej då idag. HAde köpt choklad tårta från chokladfabriken till honom =)
Hade nästan tårar i ögonen när han gick. Guuuuud så jag kommer sakna honom! Finns ingen mysigare än han!


Ska ta o sova nu jobb i morrn som vanligt *gäsp*
puss på er alla men mest på david!



Blondie

162913-14

Hittade lite kul frågor på Jockes blogg! Så för er som inte vet vem jag är...

1. vad heter du? Jenny
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? När jag va liten ville jag heta Kimberly
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Dom gav mig 2till Ann Elaine
4. vilket stjärntecken är du? oxe?
5. vilken årgång är du? 87a
6. vart bor du? Lidingö
7. bott utomlands? Kom prcis ett erkännande av mamma o pappa att vi skulle flyttat till singapore ist för sthlm för 10 år sedan..tack gode gud att jag hamnade här!
8. flyttat antal gånger? 6 ggr
9. vart skulle du vilja bo? Blir östermalm nästa
10. vilken skolklass? Ingen alls den tiden är förbi
11. vad vill du bli när du blir äldre? äldre? så jag är gammal tycker du???

UTSEENDE
1. hur lång är du? 174 cm
2. hur mycket väger du? man frågar inte efter en tjejs vikt!
3. hårfärg och frisyr? Långt & blont
4. ögonfärg? Blå
5. mest nöjd med? Mina läppar
6. minst nöjd med? Love myselfe
7. skostorlek? 39
8. glasögon? nix bara solisar
9. har du några piercingar/tatueringar? Nej faktiskt inte ens hål i öronen

FAVORITER
1. filmer? Hm.. beror på sällskapet
2. låtar? Gillar jag
3. årstider? Sommar!
4. mat/dryck?  Mums!
5. djur? My dog
6. färg? Rosa
7. parfym? Escada
8. tv-program? just nu skrattar jag till costa del sol
9. ämne i skolan? rättskunskapen och affärsjuridiken va min grej
10. sysselsättning? ?

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en svart tajt ullkappa från DAY
2. vad använder du just nu för skor? Ankel boots från björn borg, stövletter från bianco
3. favoritfärg på kläder? svart, vitt, rött
4. favoritmaterial på kläder? oj...
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En Versace klänning...
6. favoritaffärer? Den jag jobbar i såklart! eeeh njee
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? oj jag skäms
8. favoritmärke? balandar
9. vad har du för byxstorlek? 26
10. vad har du för tröjstorlek? 34/36

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Stort?
2. vilken färg på tapeterna? Tapeter? målat i vitt o rosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt, ko, brunt
4. favoritmöbel i rummet och varför? hihi min säng så klart! Kan ha så mycket kul i den!
5. vad vill du ändra där inne? Håller på just nu
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Vår fina trädgård
8. vad gör du oftast i ditt rum? G
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Myser
10. favoritpryl i rummet? Min monroe tavla!

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Klas
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Hundgodis
b) skolväska just nu? Ingen
c) handväska eller liknande just nu? Guess
3. vad är du beroende av? Diors läppglans
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Rosebud med jordgubbs samk
6. vad tror du på? Kärlek
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är konfiremerad ja...
8. vad köpte du senast? Ett par svarta pumps

9. har du nåt husdjur? Pudeln charlie, marsvinet Lola, hamsterna Brownie, guldfisken Herman.
10. vad bor du i? Villa

GREJER
plånbok: Guess
tandborste: Ja
smycken: I Guld
solglasögon: Stora svarta D&G
underkläder: hanky panky & vem älskar inte Victoria´s secret
nagellack: mavala färgen malibu


Fredag på Sture

162913-13

Sååå kul hade vi i fredags! Vi kiknade av skratt! haha (söt katt va!)

Idag är de lördag, klockan är 00.36 och jag är...hemma. Haft en super mysig dag med Simon u. Simmade och ångbastade på hans jobb o sen åt vi en super god middag o såg melodifestivalen. En riktig myskväll.

Igår fredag jobbade jag bara till 11.40, vilket resulterade i att jag inte han göra nått av de jag skulle. Får panik när jag måste rusa iväg o vet hur mycket som borde göras. men men snart måndag igen så jag får ta tag i det.
Jag och Simon var och tränade på balance, inte så över seriöst men kul hade vi. Magnus härenstam va där o svettades med en personlig tränare. Och jag SKA på Striptease Aerobic nästa fredag! måste försöka få smita 30 min tidigare från jobbet! När vi va klara tänkte jag att nu ska jag verkligen skynda mig så simon slipper vänta. Så jag var klar på 15 min och gick ut och väntade på simon. o jag väntade o väntade. till o med vår blivande prins daniel påpekade att jag...väntade :P efter ett tag ringde jag o frågade om simon trillat i duschen lr vart han höll hus!? Han trodde såklart att eftersom att jag är tjej så tar jag minst 40 min på mig så han satt o pratade med ngn affärs snubbe i omklädningsrummet. hm...

Påväg hem hämtade jag upp david som åt middag med mig o min fam. Han åker ju tisdag! :( hur trist är inte det!? Så jag och kajsa var fast beslutna om att försöka göra fredagen till en hel kväll! Kajsa och david önskade att vi inte skulle gå till ett stureplans ställe... jaha...hm... cafét ligger inte på stureplan? (dum idé) så jag fiskade lite och fick tips av sindre att blue moon bar är kanon! Sagt och gjort vi gick till blue moon... väl i kön började jag skruva lite på mig när jag såg vilka mer som skulle in... Jag viskade till kajsa och david som då också började se sig om.... snabbt som ögat lämnade vi blue moon och begav oss till la camera. Camille va söt och fixade ett bord till oss och vi beställde massa god drinkar! o shots till david hihi kajsa sypati drack lite med honom ;)
Något berusade skuttade vi till stures där vakten va fruktansvärt gullig.. och stämningen va riktigt bra! Jag blev utmanad i en "vem har snyggast rumpa" tävling... något suspekt. jag vann iaf ;)
Sprang på Johan från gamla klassen (kajsas tröstare) nice to see him!
sturas bestod ifredags natt av 80%killar o 50%  av dem va italienare! galet!
så en snygging (för att va italienare) raggade upp mig på dansgolvet, 3 sek senare va ngn (enligt david) spagetti brat där o snodde meg vidare. Meeen gud va han dansade dåligt usch va pinsamt så vi smet vidare upp i vipen o gömde oss.
Vid 03.00 tiden va vi så slut att vi nätt o jämt orkade släpa oss in i en taxi. Jag somade bums när jag kom hem! o vaknade inte för än 12.30 i morse.


JO, fått ett inlägg av en lina? inte vå lina widlund va?


nu ska jag sova! sweet dreams!

puss
Jen.

Allt om min buske


Allt om min buske


Hoppar diekt till "efter jobbet" idag.
Sprang förbi casall på vägen till kajsa, hade fått för mig att jag behövde nya träningsbyxor (why? tränar ju kanppt just nu) men men blev iaf ett par tajta svarta så kommer va en super babe på gymmet nästa gång, jaaa de blir en nästa gång. måste ju träna nu när jag har byxor :P

Mötte upp simon på sa eriksplan och gick vidare till kajsas café där vi blev bjudna på middag *mums* tack kajsa & anna!
vid 20.00 lämnade jag o kajsa våra vänner och begav oss mot sergelbiografen. Vi såg allt om min buske med ola rapace. Verkligen att rekomendera! guuud va rolig den var! "en sexkomedi i trädgårdsmiljö" ja jo de stämde!
Allt hände, ola ströp lill prinsen (en påfågel) och brorsan åt svamp o gick mest runt o va hög. Helt klart en film du måste se!

love you babes nu ska jag sova så jag vaknar när kajsa ringer imorrn. pussss