Gamlaminnen, me like!

Suttit o kollat på gamla bilder, hittade en ni bara måste få se! elverket i 9an? eller 1an? hur som typ 4år sedan! Hade en galen natt misnns jag. efterfest hos simon i våra outfits iii usch! minns att ngn idiot försökte hångla med lina hela kvällen o att jag o kajsa spårade totalt!

image127
Jag & Kajsa 2003

Hitta några av mina 1a studiobilder också, really old! tror dom är tagna 2003.
Såg lixom så söt och oskulldsfull ut haha (gud tänker på daniel som beskrev mig så 1a gången vi träffades för kanske 5år sedan. tiden går fort!)

image128

image129
image130
image131


av: armand

Några bilder från resan.

image110
Första dagen va jag lite förvirrad och bad alla om kartläsar hjälp :P
image111
Floden som mynnar ut i lake michigan.

image112
Den något slitna staden Milwaukee
image113
Chicago
image114
Påväg på midsommar fest (midsommardagen)
image115

image116
Ett av alla "disney hus" här firade vi midsommar hos våra vänner.
image117
Midsommar, jag och niklas
image118
Sista kvällen tog jag ett låååångt bad!

svensk midsommar i USA

wow vet inte vart jag ska börja, men som ni läst var vi ett par dagar i milwaukee... Den kvällen jag låg hemma sjuk kom min familj hem efter ett restaurang besök med vännernavi har där. på vägen hade dom blivit påkörda av ett fyllo i jonas nya BMV iiii no good. polisen hade kommit och jonas hade pratat med dom länge för polisen kunde inte bestämma om killen som kört in i jonas var full eller inte *skratt* här blåser man inte för atttareda på det utan han kunde ju lika gärnava drogad... såpilisen bad honom gå på ett sträck pågatan vilket han med nöd och neppe klarade sålovade han att inte köra mer den kvällen....okej fine sa polisen och åkte vidare... hm... bra system... men gängkrigen i den staden tas mer allvarligt. bara 2 miles bort är de riktigt illa i den lillastaden.
eller lillasomsthlm ungefär.

Midsommardagen firade vi midsommar hos familjen prising men fleraandrasvensk/amerikaner. sååå himla kulmed midsommar(och jul)musik haha sill nubbe knäckebröd potatis och pepparkakor! mums! självkart vadet BBQ också vi är ju i usa :P
Jag satt bervid en kille från sverige niklas också 87a. han hade precis flyttat hit 2mån sedan. man hade scautat honom från sverige till ett fotbollslag här. stackarn längtade redan hem. speciellt efter att barakunna gå och ta en öl med vänner en sommar kväll. här får man passa sig så man inte blir nedskjuten! jagskojar inte. '
Men mest saknade han svenska TJEJER haha. så han va överlycklig att jagvar där mindre glad över dig fredric ;) när jag stolt berättade hur duktig du är på fotbollsplan och visa bilder, dock sa han ärligt att du vaett riktigt kap ;) lite gay varning haha. näääääääääää va dum jag är.
Vi avslutade kvällen med svensk jordgubbstårta som en fru hade bakat. dom rika föroterna är verkligen hemmafruarnas place. jag hade vägrat.
vid 21.30 hämtaDE vår limma oss och jag somnade nästan längst bak i den gigantiska bilen.

Imorse kom vi till chicago igen och ett ännu finare hotell. har två sovrum 3 badrum 3 barer och ett jätte vardagsrum med utsikt över michigan avenue och sjön en bit bort.
Självklart begav jagmig ut på ennu en shoppingrunda =) hittade den 2avictorias secret butiken mohaha hittade 3 bh:ar ett par trosor till och ett underbart nattlinne...om man kan kalla de nattlinne haha. ;) hittade en underbar klänning också! som gick i rosa och grått.

ska jagvaärlig såhar jaglite hemlängtan usaär bra men inte mer än så. maten är väldigt speciell. och saknar min säng.


ser fram emot italien resan! åker redan den 3e =) 9e kommer nille ochfredric och möter upp mig och david i jesolo på ett jätte mysigt hotell mitt i smetenunderbart! =)

ska se lite dåliga amerikanska såpor nu osen sova så jag är pigg sista dagen i chicago! åker hem tisdag eftermiddag här ifrån och landar 07.15 så då riger jag ochväcker er alla mohahah allas favorit jenny är hemma igen! :P love you guys!
ser fram emot italen resan med chill dagar på stranden!!!

Down town Milwaukee

okej, här kommer baksidan på resan...
Igår vaknade jag på hotellet i chicago...sjuk...riktigt sjuk.. pappa hade som tur var med antibiotika. Love him för det.
Så med massapiller och3alvedon lyckades jag komma ner och in i limosinen som tog oss till milwaukee. När vi körde in i den gamla industristaden såg det precisut somi en av dom där amerikanska gangster filmerna... typ american history x. Killarna var stora och tatuerade och körde bilar med skotthål på sidorna eller krossade rutor :S nice! or not...
Vi anlände till hotellet i stadens lugnaste del. down town. 10meter från hotellet höll man på att renovera ett parkeringshus...och jag skojar inte men vi fick skrika till varandra för att höRa vad man sa.
så vi bytte hotell direkt.
Först fick vi ett rum med två dubbelsängar typ intestörre än 140 sängar...mmm tjenadär tänkte vi inte ligga och trängas+att det var för nära hissen så när folk gick förbi lät det som att dom gicki vårt rum.
så vi fick ett rum längre in. men självkart va vi inte helt nöjda så vi fick två storadubbelrum på 9e våningen med dörr i mellan. jätte fint men varannan minut lät det som att en helikopter landade på taket! eeeh hallå! så vaktmästaren kom upp och konstaterade att något var fel på hiss vevarna på taket....sååå vi bytte rum igen... så nu sitter jag sjuk och ensam i våra två dubbelrum mitt i en gangster stad haha glad midsommar jenny :P
image109
tillbaka i tiden lite...
vaknade i morse efter min 1a natt här då jag sovit gott. Jag mådde rätt bra och gick ner med familjen och år mumsig frukost.pappa som är grym på att göra kaffe lärde killarna i baren hur man skummar mjölk haha tur att jagkommit ur de stadiet när man skämms för sina föräldrar :P. sen gjorde vi oss iordning och kl 11.00 kom sylvia och hämtade oss.
precis innan hade en kille på hotellet berättat att vårt område var okej but 2 miles away var det mycket gängkrig och där ville man inte hamna, man skjuter från bilarna och ofta träffas oskylldiga som barn. så en aning omskakad klev vi in i sylvias bil.
Vi körde ca 20min out of town till ett område somsåg ut som en sagovärld...och jag skojar inte! det var fullt av villor som såg ut som disney hus! och alla trädgårdar flöt ihop så barnen sprang runt.
Dom bodde i ett underbart hus! med så många finesser som vi absolut behöver i sverige (men vi vet det inte än bara)
Jag kände att wow nu kommer febern igen men jag släpade mig med för lite lunch at THE CLUB. ett typiskt komlex där alla familjer som är medlemmar just i den klubben samlas. lite för amerikanskt för mig men men.
Det fanns tennisbanor och en stor pool. På morgonen hade sylvia ring och sagt att vi måste klä oss på ett speciellt vis. på dagen fickman inte ha jeans så mina vita jeans jag tänkte ha va bara att glömma... jaha.... okej... sen på kvällen till middag ville jaghamin fina coctailklänning men nej d går inte för man får inte visa axlarna... (så va f*n ska jag ha då???) inte byxor och inte klänning... gaaah!
trottsade allt och gick dit för lunch i min nya armani klänning. "tyvärr" äger jag ingen tant däkt i knallgrönt....
*skrattar*

men efter lunchen at the club orkade jag inte mer så nu sitter jag här och ska gå och läggamig, kanske ladda ner ngn film från hotellet och sova. blir room servismiddag för mig. tyvärr.

fredric ringde mig i morse, blev sååå glad. tvärr längtar jag hem mer än någonsin nu. Hade jag inte vart sjuk så okej..men ni vet är mandålig vill man bara ligga i sin egen säng inte på¨ett hotellrum i en gangsterstad på andra sidan jorden.

Påsöndag morgon kör jonas oss till chicago igen till ett underbart hotell där vi sover dom 2 sista nätterna.

Jag har seriöst funderat på att klippa mitt kort då jag har köpt såååå mycket! allt är ju så fruktansvärt mycket billigare här. man tror inte att det är sant!
va inne på virgin och köpten en super bra cd och lite filmer. Fick hjälp av en kille somsåg lite...alternativ ut när jag frågade efter lite bra club musik. Han plockade fram massa cds men när han total dissade tiesto så tackade jag för hjälpen och gav tillbaka allt han plockat fram. vi hade nog inte samma musiksmak.

Okej guys ha det kanon och hoppas att er midsommar är underbar!!!

Chicago´s bästa kinarestaurang? ett skämt?

När vi anlände till hotellet i måndags var bland det första dom berättade att dom hade chicagos bästa kinarestaurang på hotellet... MUMS tänkte vi alla och så igår bokade vi bord för att avnjuta en goood hälsosam middag. min syster började med att byta ut sin mat och sen fick hon vanlig kyckling som jag skar upp till henne. Sa inte att den såg lite slemmig ut. jaghade beställt stektris med grönsaker och ägg, och honungs vår bla bla kyckling. mamma jag och pappa fick mat samtidigt.
det har aldrig hänt förut vi ALLA 4 har vägrat äta maten. Det var bland det ÄCKLIGASTE vi smakat!
Min och mammas kyckling gick inte att tugga.

Så när kyparen som vanligt kom och frågade "Is everything okey sofar?" sa jag innan mamma eller pappa han stoppa mig. "NO, I can´t eat my chicken. I´m sorry." 
SÅ vi alla lämnade maten betalade /(nästan hela notan) och gick. tog ca 20min så ringde dom till rummet och undrade varför vi lämnat all mat. Hade jag svarat hade jag sagt vad jag tyckte tyvärr för de va totalt vidrigt. men mamma va väll lite smididgare. dom tycker ju faktiskt om sin mat så så ärliga behövde vi nog inte vara jag tror dock dom fattade när vi alla tog 3tuggor och sen gick haha.

Så till något roligare!

Igår va jag på Victorias secret. Köpte ett nattlinne, 13par trosor, 2 bh:ar, en parfym, en skimmer grej med puff, 2bodylotions och så en liten present till lina som snart fyller år och en till fredric. 
Bikinis säljs endast på internet!!! rackarns!

På Armani exchange köpte jag en underbar klänning (ska tillbaka och köpa mig en kjol idag med) hittade även en födelsedagspresent till fredric. 

åååhhh hittade mina drömskor från Marc jackobs på REA!!! galet fick dom för halva priset av de jagskulle köpt dom på NS i sthlm för! 

I morgon bitti hämtar vår favvo limmo oss och kör oss våra 2timmar till milwalkee där vi ska fira midsommar på fredag. 
Fler familjer är inbjudna och söta sylvia har tänkt på mig och bjudit en familj med 2killar i18 och 20års ålderna *skrattar* 

hur som tror jag att de kommer bli en grym midsommar i USA =) 

Nu blir de GAP med vendela sen starbucks, armani och sen ett gympass på 20e våningen och panoramautsikt över den gigantiska staden. Är de varmt avslutar jag nog med några längder i poolen och en timme på solterassen. Helt sjuk man ligger där 20 våningar uppoch ser hur som är minst dubbelt så höga runt om! 

love you guys 

ses på onsdag morgon 07.30 när vi åter igen landar på svensk mark. 
jooo vill ha väder rapport?!   sol memma?

pusss

VS

det är ingen myt... dollar luktar!

klockan är 12.45 hemma och 05.45 här... jajag är vaken... somnade kl 18.00 igår lokal tid... helt slut!
pappa och jag tog en lite promenad runt kvarteren och konstaterade att ja vi bor mitt i smeten. Hotellet ligger uppe på Tiffany´s & co =) ett stenkast bort hittade Victorias secret iiii ska dit nu när dom öppnar! guess butiken var dockde som tilltalade mig mest. och jag var en aning stolt när svenskamodellen elsa hosk prydde väggarna. men såg en fin klänning en kavaj med tillhörande kjol i vitt och en sååå snygg t-shirt.
där emot på skofronten vad det katastrof!

att ågå ut på gatorna här är en helt fantastisk kännsla! jag blev bemött som en prinsessa. till och med tjejerna spanade in mina ben! haha lite italien feeling när folk vänder sig om och ger en komplimanger.

Va inne med pappa på hugo boss wow ni killar hade varit i upplösningstillstånd! vilkapriser jämfört med sverige! och sååå snygga saker!
det skadar ju inte heller att allt från armani till VS har summer SALE!!!

blir här till torsdag innan vi åker till jonas och sylvia över midsommar fre-lör sen får vi hela måndagen här igen.
Ska lägga upp bilder sen när jag kommer hem på typ torsdag när jag sovit i kapp svensk tid. nä nu ska vi äta vår första amerikanska frukost (inga kakor i hope) sen blir de väll disney store med vendela.

kan inte lämnade oberört men med så mycket nice butiker...hur kanan merikanarna ha så fruktansvärd stil`???

O´Hare- chicago

image106
Welcome to chicago!
Thanks =)

Efter 8,40timmar i flygstolen så hade jag så rackarns ont i rumpan att jaginte visste vart jag skulle ta vägen!

Så att kliva av planet var en befrielse! En jätte trevlig gubbe fotade hela familjen utom vendela man tog inte ens fingeravtryck på henne....hallå dom ska bara veta vilken busig unge hon är!
hihi

Utanför väntade en mycket trevlig tjej som visade oss ut till vår skjuts... hm.... en svart fet limosine! ME LIKE! finns nog inget bättre sätt man kan glida in bland skyskraporna på.
Så fantastiskt väder här mmm ska ta med värmen hem i promise!
image107
Hotellet är fantastiskt! vackra salar och ett fantastiskt rum och relax, gym och pool så ska träningssimma lite och gymma=)

Klockan är -7h här så vi anlände vid lunch. men har precis ätit middag svensk tid. så blir lite shopping nu och sen ska jag decka med syrran i vår dubbel säng efter ett bubbelbad (med TV!!)

Vendela kikade ut genom hotell fönstret och de första vi ser är en fönster putsare på andra sidan gatan endast fast bunden i ett rep!!!! hallå!

oj såå söta dom är nu kom dom upp med champagne frukt godis och presenter =)
kan inte annat än älska usa redan efter 2timmar haha
image108
ni ska få höra mer lovar jag. pappa har datorn så jag uppdaterar =)

önskar att ni alla kunde vara här och röjja med mig!
love you guys!

och saknar dig fredric!

KYSSAR

arlanda!

Tack jocke för ditt egagemang!

Sitter på arlanda nu med lilla syster och en påse full med tidningar. 8h utan cosmo och elle? helst inte!

Va lite sådär små jobbigt att gå upp i morse 06.45 då mamma väckte mig, speciellet när fredric låg kvar och såg ut att ha sådär super mysigt!

På arlanda lyckades vi självklart hamna i en kö med en totalt iq befirad kille. Herre gud ska de va så svårt att vara lite trevlig? Trotts att mina ögonlock svider av trötthet lyckades jag ge honom ett leende så han tog ganska väl hand om oss och jobbade över 20min med lite klagomål. Jag va tvungen att säga att jag inte heller får betalt på övertid så att han skulle sluta gnälla.

Vill tacka David & Lovisa för i lördags! kanon kväll babes!

Pllandet går om ca 40min nu och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen under resan. Våra vänner i Milwakee, Jonas och sylvia lär ha en dator iaf.

Vet inte men jag på ett flyg i 8h...iiii lååååångtråkigt! tagit på mig mina rosa mjukisar så jag kan krypa ihop i stolen.
rätt nöjd med att vi hämtas med limosine på flygplatsen hihi

nu ropar dom i högtalarna ii

Ha de kanon alla!

pusss

Chicago i morgon!

image105

hm.... jag är inta alls orolig för att jag ska gå vilse...
Bara någon kan peka vars victorias secret ligger!?

Mina vänner i morgon åker jag! hemma igen den 28 juni! ses då! ha de underbar här hemma *fniss* pusss

nya pics!

Haaallååå.. thaitofflan här!
Myntade smeknamnet i söndags... när jag stod i flipflops på träklossar för att bli lika lång som Mats när vi plåtade.
Dom sista bilderna blev sååå fina! både jag och mats hade sexigt lockigt ruffs, såg ut som bröllopsbilder! sååå fint!
Några bilder på oss finns på
www.fotografo.se dock inte dom med lockar. Klica in er på portfolio och sen fashion där är vi med jätte fransar på en svart/vit bild i mitten högst upp. Och mitt öga med påfågel färgade ögonfransar.

Nog om de, på måndag drar jag till chicago.. mm kommer bli underbart. åker 08.00 hemifrån och landar efter lunch i chicago så bästa medicinen mot att inte somna blir shopping! vendela har redan gjort klar för mig att hon ska bada i poolen direkt och vägrar gå med i någon butik alls (så länge de inte säljer leksaker dvs.)

Nä nu ska jag kila och ta en dusch är såå trött!

pussss

Helgen som var

*GÄÄÄÄSP*
Min dag blev helt annan än den jag så noga planerat.
Tanken var att jag skulle plåta 12.00 och hm..va klar vid 15.00 senast för att då ha lite dötid och äta nåtgot innan träning med Johan 16.15..men icke istället var jag i studion 12-18 *gäsp*
3 olika looker och massa sminkande. Men tror resultatet blev nice! Francesco har lovat skicka bilder soon så ni ska få se!
fotate närbilder på mitt öga och halvporträtt med 800kronors lösögonfransar (galet) och balndannat bilder på mig och Mats tillsammans. både close ups och halvkropp. Kändes som i grease filmen med busiga lockar och svart tröja nerevid axlarna. Men blev grymt!

I fredags va vi busiga och korkade upp på jobbet redan 17.00 iiii så vinglade hem för att sedan fortsätta till josefina där jag fredric lagis lovisa med crew satt till 12.30 innan vi drig vidare mot solidaritet med världens äckligaste taxi chaffis. vilken idiot. .han förolämpade mig lite vilket fredric styrde upp ganska bra *puss*

Lördagen blev underbart lugn med en lååång frukost på balkongen mmmmyyysss!

ska nog faktisk börja dra mig mot sängen redan nu snart..eller till duschen iaf.

puss

image119
Fredric and me
image120
Men guuud jag dricker ju på varenda bild!?!?
image121
Lagis & Jag
image122
Lagis


Fredag!

hahahaa ni är sååå sköna claes och jocke! (läs kommentarer.)

Men men idag bokstavligt vinglade jenny från jobbet... vi korkade upp redan 1h innan stängning. Så jag måste säga att dom sista kunderna va väldigt roliga haha
känner hur som på mig att det kommer bli en toppenkväll först på josefina sen solidaritet..ska se hur jag pallar med mina underbart snygga skor som också är otroligt obekväma bara...hm..
see you guys i vimmlet!

Torsdag

Guuuuuuuud va jag är trött!
Började 09.00 idag sjukt segt!

Varit rätt lungt på jobbet, känns som att alla fixar med mottagningar och så istället för att gå i butiker.

Pratade med camilla och jag ska fota lite på söndag. Ska bli jätte kul trotts att det bara är lite på skoj i studion på agenturen.

Pappa kom hem idag och berättade att de varit 3 st jätte konstiga tatuerade killar på grand idag och tränat samtidigt som honom. haha med lite snabb eftertanke konstaterade vi att de var tommy lee. Och jaa jag förstå att pappa och hans PT va lite chockade för han är inte direk jätte söt :P

Så till Jocke som klagar på att jag skriver till lina och kajsa ibland nu blir det till dig!
GRATTIS TILL STUDENTEN IMORGON BABY! önskar jag hade kunna vara där!


NATIONALDAGEN

Hallå där snyggingar!

Vaknade i morse med en lätt bakfylla, blev de verkligen så mycket igår?! hm... de minns jag inte.
Hade ställt klockan på 10.00 men 08.00 kände jag att jag var i stort behov av att gå upp. Fick sms av Johan som undrade om jag inte skulle komma och gymma kl 10.00 sure i be there!
Satte mig ute i solen och åt frukost med lille charlie.

Va väldans nöjd med mitt pass och Johan min ängel hjälpte mig att stretcha, (fick även lite massage, vilket mina stackars muskler jublade över) vad skulle jag göra utan honom!?
Efteråt Promenaerade jag strandvägen bort till djurgårdsbron där jag mötte mamma pappa och vendela. Vi lunchade på Josefina, en heeelt underbar restaurang! Åt wallenbergare och drack champagne mums!

sen tog jag en rask proemenad mot stan igen för att möta upp Lovisa och Lotta i kungsan (smaka på sthlm.) Jag och lovisa högg snabbt varist glas roséchampagne.

Så med 2glas champagne i kroppen begav vi oss mot biblioteksgatan, hejjade på oskar och hans kollega innan vi köpte glass i nybroviken och väntade på pappa som skulle hämta oss med båten.

Hoppade på snabbt och tog oss ut från viken där turbåtarna trängdes. Åkte förbi danske kungens vackra träbåt och blev uppmärksammade av sjömännen som stod på vakt. Dom vinkade lite och vi tog till våra prinsessvinkningar :P moget *skratt*
(va tvugna att skrika lite, "vilka vann fotbollen!? mohaha")

Så nu ska jag ta en dusch och nyktra till, snart middag och MATCH!
HEJJA SVERIGEEEEE!!!!!

image123

image126


2 Be Free, Tiffanys, Victorias secret & EM-Kval!

Innan jag ens kommenterar gårdagens hårresande match måste jag bara berätta om de heeelt underbara "mys set" som jag precis fick av pappa! Han har varit i London och råkade ramla in på Harrods precis när 2 Be Free lanserade sin nya collektion, "Rock 2 be free".  


image102 

"Smakar det så kostar det"



Listan över världs kändisar som bär 2 be free´s kläder är lång med namn som Halle berry, Jessica Alba, Paris och nicky hilton, carmen, mischa, tara och penelope cruze. Och jag förstår dom! Shit jag tror aldrig att jag tagit på mig en mysdress som suttit sååå jäklarns bra! T-shirten var lite längre och satt som gjutet för att inte tala om byxorna! Wow vilken rumpa jag fick istället för att som alla andra gå runt i gamla "skolbyxor" som gör att det ser ut som i mitt fall att man inte har någon rupa alls eller att den är gigantisk! Nej guuud va nöjd jag är!
Så nu ska jag ta en dusch och sedan glida i mina nya 2 Be Free kläder och solbrillorna och ta en kvällspromenad med min kära pudel charlie.

Jo matchen! Shiiiiiit va nervöst det blev sista minutrarna innan idoten slog en av våra spelare i magen och en straff utlystes! Vi jublade framför tvn! Men jag vet inte om de där med att springa in på plan och slå dommaren va så jätte genomtänkt...hm... men men att dom markerade så väl att det blev 3-0 till sverige va jäklarns bra! Dock skulle jag inte vilja vara i någon av de supportrarsnas kläder (när jag kan va i mina nya 2 be free *skratt*) som sprang in på plan!

Tjuvkikade på tiffany & co hemsida... I really want one!
image103
Som jag sagt förut, får jag inte en stor diamant tror jag inte att jag säger "Ja" *skratt*
"Diamonds, Are A Girl's Best Friends"
Tjejer kolla in Tiffanys hemsida!
www.tiffany.com

Sen, va tror ni om den här...?
image104
Lite sugen på den faktisk
www.victoriassecret.com
2v sen kommer jag ;)
Redan nu gjort klart för mamma, pappa och vendela att dom kan lämna mig när ngn timme eller två :P

Pussss!