*morr & fräs*

Det finns vissa människor som jag bara inte tål. Jag är inte så hemsk att jag inte tål folk utan anledning men jag fattar bara inte hur vissa kan bete sig som att dom faktiskt inte bryr sig. De är patetiskt. Man kan inte tro att man kan bete sig hur man vill och att det sen inte faller tillbaka på en själv.
Jag har en "ex vän" en vän jag helt enkelt älskade att umgås med. Ingen kunde få mig på så bra humör. Av några bisarra händelser så är vi inte vänner längre. De gick för långt och slutade som en riktigt riktigt dålig film. den sämsta jag sett faktiskt. men varför? de frågar jag mig än idag. hur kan man va såååå barnslig och göra en sån ska mot en vän? en så pass mycket yngre vän också. va hade jag gjort för att förtjäna de?

Jag har iallafall sedan jag hört resentionerna på filmen(geting med sträck över) bestämt mig för att lägga ner med sån skräptv och bara välja ut bra manus. dom som är fulla med kärlek, värme skratt och bus.

Så vill bara säga de till alla som kommer med svartsjuka, lögner och skitsnack i bagaget, ni har inget att hämta hos mig och mina kära. håller er bara långt borta.

tack!

Meeeen så till allt kul!
om precis en v. kommer kajsa bajsa hem! äntligen i miss you baby! skojja inte vad jag ser fram emot en tjejkväll!

fotade mitt 1a tidningsjobb igår de tog 10timmar med lunch 8byten och fel ljussättning som behövdes göras om. blev grymt resultat iaf trotts att jag såg ut som en 15åring haha men de va iofs meningen.
missa inte de underklädesreportager i september.

Är de sånt här underbart väder imorrn blir de picknic eller josefina all day! rackrns va skönt de är!

Nästa vecka har jag  o lilla charlie huset för oss själva så grannar passa er hihi ska ha såååååå kul!

ser även fram emot en utgång snart i need that!

KYSS

Ny bild

image136

Frida & Bea

Vaknade i morse helt död, satt uppe till 00.00 igår med frida och mest snackade skit. super mysigt.
Sen kom fredric o molly så vi gick en promenad och njöt i ...regnet :S
Efter lunch kände jag bara nej nu dör jag sååå seg! usch!

Som tur va ringde camilla och piggade upp mig med lite kul jobb! Love you camilla för de!
Måndag ska jag plåtas för Frida i ett underklädes reportage. kan bli bra, lite nervöst faktisk gått upp 1,5kg i sommar iiiilla! men men faktiskt haft semester :P
Så den 14e ska jag gå för Bea sandström =) really nice!

Mmm nä nu är min dag räddad! =)

En dålig människa

Kvinnors svenska i vardagen

1.           Ja                   = Nej
2.           Nej                  = Ja
3.           Kanske               = Nej
4.           Vi behöver           = Jag vill ha
5.           Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här
6.           Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7.           OK, gör som du vill  = Passa dig jävligt noga
8.           Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9.           Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

hm..läste de här nyss på en killes sida... och fan de stämmer ju! iaf nr 5-8! resten håller jag väll inte helt med om men absolut nr 5-8!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har jag varit en dålig människa, sket i att träna i morse. orkade lixom inte stressa in till stan. de tog emot enormt!
Så lunchade med mats istället. mycket trevligare och 100ggr godare än att svettas och bara slutpa i sig vatten. men ska ta igen de. när? eeeh
ikväll blir de myskväll med långpromenad i kylan sen te och kladdkaka. om david din nöt kan langa receptet! *grrrr*

Nästa v ska vi ut i ett träsk och plåta. fick samtal av fredric idag och hans vän hade hittat ett JÄTTE bra ställe att plåta på...ett träsk! *fniss* vore iofs coolt att ta bilder i gröna stora stövlar och typ bara en vit lång skjorta.
we will see..

får höra mer sen. puss!

Stan

Hemma från stan med svampen & valrossen.
Mycket givande...först åt dom på donken sen fikade vi (jag syndade o pressade i mig en HEL chokladboll, olagligt gott!)
Vi han shoppa lite också svampen handlade på bra och jag införskaffade en så söt plommon färgad klänning. Enkel och snyggt urringad i ryggen!
Innan jag var klar med mitt inköp hade dom fått mig att känna mig som en som förnekade sin stl. men en M har jag aldrig varit! tror dom va lite lata men tvingade dom o gå ner på lagret och ta upp en mindre stl. vilket dom gjorde efter att än en gång försöka påstå att M satt bra! NEJ!
där kommer vi till de där med "nej" igen. att folk ska va så dåliga på att fatta. herre gud!

så avreagerat mig där med.
Ikväll blir de utgång (igen, :S) med fredric och hans lag. Mycket trevligt =)

see you guys i vimmlet i hope!

OJ

gooooooood morgon everyone och mats! hahaha
2-1 till mig? *fniss*

Igår va de grillfest hos nille, mycket trevligt!
Men vid 23.00 skjutsade fredric hem mig :P tror de va för att han var trött? *ler* nej men de räckte med fest va fortfarade seg sedan onsdagen med lina. usch! länge sedan jag va karatefull på riktigt.

Hörde att alla drog vidare sen och att de spårade lite. hm...

Men men lördag idag. så en liten utgång blir de allt.

Beslutat mig för att jobb en termin till, men inte på mitt gamla jobb. så nu behöver jag nytt jobb...kul... någon som vill anställa mig på typ 30h/vecka? måste ha tid att ta lite modell jobb också kännerj ag så heltid funkar inte. och träningen.... jag vet måste jobba på de i höst massor nu när johan inte skriker på mig längre.

ska till stan nu see you guys!

Nej!?

Måste bara avreagera mig lite!
Vet ni killar inte att ett nej är ett NEJ?
Ibland tror jag att ni är lite dumma i huvet (vissa av er, ska inte dra alla under en kant(för jag älskar verkligen dom flesta av er!)
Men jag har en bekant...som absolut tycker att han är modell...kan nog nämna hans namn till o med mattias. En blond skit skum kille som jag träffade av en slump för rätt länge sedan.(lite alex varning på honom, inte fattar att man inte har en chans till o med när min pojkvän ringde och bad honom lägg ner.)(tjejer ett tips, dejta inte "små kändisar".) 
Nu har han gnällt as länge om att vi bör fotas ihop men hallå nej jag vill inte! Har gjort så många misstag i början att jag lärt av mina misstag. Stötte på en fotograf en gång som verkade sjukt seriös, och va en grymt gullig kille. Hade jätte kul ihop och fotade men de visade sig sen att han vill mer... vilket jag inte var intresserad av. jag har inte ens fått bilderna.
Och han är inte den 1a som efter en plåtning bjudit ut mig. Jag fattar inte! kan inte folk bara försöka vara lite mogna ibland och hålla isär jobb och privatliv?
Orkar inte med alla stalkers längre thats it!
Lilla snälla Jenny börjar bli jävligt less på att folk inte förstår ett så enkelt ord som "Nej"

Ladys night

image135

igår var det ladys night.
Vi började hos Lina med att tokprova kläder, sminka oss för länge och dricka en konstig blandninga av persikovodka och fanta.
Vi va hur som i stan vid 00.15 då vi skuttade in på cafét. Min kära vän xxxxx hade lyckats strula till de med listan, noo good honey! haha men den smällen överlevde vi och gick in med tanken att de skulle bli en j*vligt bra kväll.
Tog en vodkalime i baren och minglade runt lite, för att sedan fortsätta med en sex on the beach i utebaren. Där träffade vi två killar som jag kände att nej dom vill vi inte stå o mys prata med. som tur va fick vi sms av mille som bad oss komma så vi smet lite snyggt.

sprang på stefan och hans vän. trevligt att ses igen. sen blev vi uppraggade av två riktigt sliskiga killar som jag dissade hårt! som sen visade sig va vänner med stefan o co..hm... trevliga vi va...

Efter lite dans och vidare mingel ställde jag och lina oss i baren. Tog ca 5min innan killen brevid oss bjöd på en drink "för att vi va så söta" vi tackade o sen gick han! eeeh nice guy. fler sånna tack!! tog dock ca 10min så kom han igen och bjöd på en shot och efter de ytterligare en drink.
Nu va han pratsugen också iii hm...lina du vill byta plats med mig va? och så blev de.
Lina fick offra sig medan jag fick sms att komma till DJbåset. jaaa lina jag kommer om 5min! sen sprang jag haha. ville inte stå kvar där. Minglade lite i djbåset med grabbarna innan jag smsade lina "KOM HIT NU" tänkte rädda henne men de smset missade hon så på vägen ut högg jag tag i henne och drog med henne från den påflugna drink killen. dock kom han efter...för att sägaa hej då, vilken gentleman?
Vi vinglade vidare med jonas o mille mot spy bar vid 03 tiden blev typ in, toan, och ut så kul va d där. åt korv istället. konstigt nog slutade de med att jag stod med två stora feta korvar utan att ha beställt någon! så jag la dom i fontänen på stureplan.
Vi tog taxi hem till lina och blev lite sånna där fyllesamtal som iofs bara är trevliga. Ledsen för de hur som!
Fick sms av mille idag som konstaterade att jo vi va nog rätt redigt dragna igår med tanke på vår sms konversation.. illa!

Lina vad någon annan säger i love you för att du va mitt furnuft igår! för de tappade jag på cafét vid 01.30 tiden.

weekend!

Dåså hemma igen...
Vet inte vad jag ska börja med ang resan... vi sa ju "skavsta-skavsta" så tror jag håller tyst... det som hände i italien får stanna där helt enkelt...
(håller ni på att dö av nyfikenhet får ni fråga så kanske jag skriver några av alla "ÅÅÅJ" upplevelser.)

I helgen fyllde hur som fredric år och vi hade en trevlig middag med lekar...som slutade med ägg över hela mig och min karen klänning... no good! lagis får aldrig mer va lektant okej?

Söndagen då den riktiga födelsedagen var firade jag och lagis (närmstsörjande) fredric med em utsökt middag och en mindre utsökt kladdkaka.. ledsen för de men smöret va nog gammalt...?

Idag ringde mats och väckte mig precis 08.35 och de va bara upp och hoppa för att bege sig mot uppsala för en plåtning för AP FASTIGHETER. vi gjorde reklam för studentbostäder..så alla ni som ska till uppsala kommer älska områdena! vi ser faktiskt ut att ha riktigt kul :P o har ni tur kommer vi nästa år igen och står på gården och "strippar" hm..byter om mellan tagningarna.

NU ska jag sova för att va pigg imorrn utgång! ses på cafét!

SENASTE DAGARNA KORT

guuud maste bara fraga vem snuttisen ar? nyfiken har i italien! ;)

nu sa lite snabbt utlagg om de senaste dagarna,
fredag: stranden all day long, korde vattenskoter med steve en as trevlig kille yamaha hade natt event sa man fick prov aka han va galen sa jag bad att fa kora sjalv, fick man inte men vem gjor inte ett undantag for varldens sotaste jenny hahahah, traffa nagra svenskar eller skaningar haha galna sa vi for festade o gick ut ihop pa kvalllen.
Lordag, vaknada alla sjukt bakis nooot good! sa gick till strande efter frukost, kaka lunch med svenskarna. sen va de bara ut igen, jag o david gick sjalva. traffa loca o co igen sa blev rojj sluta med att bartendern kysste david (dont ask) och att david sen akte buss liggandes pa golvet hem hm... bra skit i drinkarna.
sondag, blev lugn reste tidigt imose till jesolo. jo forresten vi satt ratt lange ute o minglade med hotell argarna igar. sjukt mysiga. ska absolut tillbaka till dom!

ska skutta till stranden nu saa varmt sa vi hinner svalka oss innan fredric o nillek ommer kl 20.00 sen middag med andrea o hans tjej. kan bli sjukt trevligt!

ses snart
!

Riccione

italien dag 2!
borjade med att vi bytte hotell. sunkahak.com har fatt en ny 1a hotel comodore eller va fan de hette. mitt 1a rum va kasst! varre an ett fangelse! sen tog jag ett dubbelrum sar nada funkade! total kaos kunde inte ens losa min dorr! illa! sa david min beskyddare fick sova hos mig sa han kunde sla inbrottstjuvar!
nu bor vi pa ett saa sott hotell pa en fin gata i den fina delaen av stan. an som har de ar pedantisk och sa trevlig!
rummen ar kanon! trivs jatte bra!
Hamnade pa salsa kvall igar. galet en fotograf fota mig massor o ville salja bilder sen..sa att nej du jag ar modell sa jag har bilder mohahah sa gav jag tillbaka visitkortet :P
kopt en rosa luftmadrass =) saa fin! holl dock pa att smita pa stranden idag sa jag gjorde ett action hopp o fongade den! mohaha! 
ikvall blir de strandfest pa ngn av alla klubbar kan bara bli bra!

ska kila och ata glass nu vi hors! puss 

Italy imorgon!

BYE BYE LOVE! I morgon drar vi jag och david! sååå damn nice! värme sol bad och paraplydrinkar! Love it!
Bikini och massa massa klänningar är väll de jag behöver packa tror jag =)
den 9e möter vi upp Fredric och Nille i Jesolo och kommer hem igen den 13e...något slitna skulle jag tro...
Hittar jag ett internetcafé ska vi hålla er uppdaterade annars hörs vi när vi kommer hem!

PUSS

Jag & Mats

image134

Ny bild från plåtningen med Mats för ett par veckor sedan.